dijous, 9 de febrer del 2017

Article d'opinió: Sempre hi ha un motiu per aprimar-se?

Segons la televisió estem sempre grassos. Sempre troben una excusa per voler que ens aprimem.

Per Nadal i cap d'Any ens diuen: Aprima't per poder lluir aquell vestit tan especial que tens a l'armari reservat per a events especials!, però després de festes ens tornen a dir: Deixa enrere tots els quilos que has guanyat amb els torrons, les neules, i els dinars i sopars familiars! Però això no és tot, perquè quan s'apropa la primavera et recorden que és època de felicitat, i segons ells, la felicitat és estar prima per poder portar aquell vestit vermell que quedi bé amb les flors que surten. I per si no fos prou, quan arriba l'estiu ens diuen allò tan típic de "l'operació biquini" per anar a la platja o piscina amb el biquini i que no t'avergonyeixis del teu cos.

És per això que crec que aquests anuncis, o bé s'haurien d'eliminar, o com a mínim reduir-los, ja que n'hi ha massa.

També s'hauria de reorçar la idea de fer esport, com sortir a córrer, beure molta aigua i menjar saludable, ja que és la millor forma d'aprimar-se i més segura i natural que cap pastilla.

En conclusió, ens volen fer creure que com més prims este, més guapos o guapes om. I per aquests pensaments d'haver-nos d'aprimar per ser acceptats en la societat, hi ha gent que mor per anorèxia, o està ingressada a l'hospital per un desordre alimentari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada